Full pott borte

Bryne vant mot Sogndal og plukket tre nye bortepoeng. Formlaget Bryne har nå gått 11 kamper uten å tape.

Bryne fikk en dårlig start på kampen da Sogndal scoret før minuttet var spilt. Bryne kom raskt tilbake bare to minutter etterpå med en ny scoring av nysigneringen Sanel Bojadzic. Omgangen fortsatte å bølge frem og tilbake og Sogndal tok nok en gang ledelsen etter 19 minutter.

Duarte Moreira noterte seg med en nydelig scoring mot Sogndal.

Denne gangen kom Bryne enda sterkere tilbake. Først ved Duarte Moreira som fintet seg forbi forsvaret og hamret ballen i mål. Like etter kom Lasse Qvigstad stormende opp på vingen og sendte Bryne i ledelsen med et hardt og kontant skudd.

Bryne fikk mer kontroll på kampen i andre omgang og flere mål ble det ikke. Bryne vinner 3-2 på bortebane mot Sogndal.

Se sammendrag fra kampen her:

Ny toppkamp mot Moss
Allerede på lørdag er det duket for ny toppkamp når Moss kommer på besøk. Moss ligger på plassen bak Bryne og kommer til Jæren for å jakte andreplassen. Bryne på sin side ønsker å øke luken ned til Moss. En klassisk sekspoengskamp ingen av lagene kan tape.

Kjøp billett til kampen her

Gratis inngang
Kom til stadion på lørdag og støtt Bryne til tre poeng. Før og etter kampen er det fest i Telt E. B-gjengen arrangerer Barnas dag fra klokken 12:00 og Jæren Sparebank inviterer alle barn og unge under 16 år gratis inn på kamp. Hent ut gratis billetter eller kjøp billetter her.