En kamp i begge ender

På lørdag tar Sandnes Ulf turen nedover til Bryne for å møte laget som ligger et stykke oppover på tabellen.

Bryne henger med i toppkampen etter halvspilt serie og ligger helt oppe på tredjeplass på tabellen, kun få poeng opp til plassene som gir direkte opprykk. På lørdag venter Sandnes Ulf på motsatt banehalvdel. Laget sliter helt i andre enden av tabellen, men har et par kamper mindre spilt enn mange av lagene foran seg. 

Kjøp billett til kampen her

Kevin Knappen er klar på hva som skal til for å fortsette de gode prestasjonene på lørdag.
Kevin Knappen er klar på hva som skal til for å fortsette de gode prestasjonene på lørdag.

Frykter ikke favorittstempel
Bryne er store favoritter på oddsen før denne kampen, men hver kamp i OBOS-ligaen lever sitt eget liv og det er alltid åpent i et lokalderby. Kevin Knappen er ikke redd for favorittstempelet så lenge vi gjør jobben. 

– Det må vi takle. Det er naturlig at vi er favoritter etter de prestasjonene vi har levert i senere tid. Samtidig må vi være klar over at dette er et gedigent bananskall dersom vi ikke har rett fokus. Vi har ferdighetene og kvaliteten som skal til og er vi påskrudd og skjerpa fra start skal det gå bra, sier Knappen. 

Kevin Knappen har stort sett hele troppen tilgjengelig til lørdag. Bortsett fra Pål Aamodt og Anton Cajtoft gjør alle andre seg klare til kamp på lørdag. 

Axel Kryger og Bryne FK håper på mer jubel på Bryne stadion på lørdag. Her jubler han etter kremmerhuset mot Lyn forrige hjemmekamp.
Axel Kryger og Bryne FK håper på mer jubel på Bryne stadion på lørdag. Her jubler han etter kremmerhuset mot Lyn forrige hjemmekamp.

Høststrekken
Etter halvspilt serie i 2022 hadde Bryne plukket 13 poeng, året etter stod laget med 16 poeng halvveis i OBOS. Kevin Knappen og trenerteamet har hatt fokus på at en god vår er avgjørende for å virkelig henge med i OBOS utover høsten. Nå står Bryne med hele 27. poeng og en tredjeplass på tabellen før vi nå tar fatt på siste halvdel og høstsesongen. 

– Vi har satt oss i en fin posisjon denne sesongen. Det er tette og jevne kamper hele veien i OBOS og vi må være flinke til å bikke kampene i vårt favør. Vi skal fortsette å utfordre de lagene som er foran og rundt oss på tabellen, sier Knappen.

Når prestasjonene på banen forbedres høynes også forventningene. Kevin Knappen tar ikke av selv om tabellposisjonen er god.

– Det er ingen fare for at noen skal bli høye på seg selv i Bryne. Vi vet at vi alltid møter god motstand. Kampen mot Sandnes blir ikke lettere enn andre kamper, avslutter hovedtreneren.

Bli med oss på kamp på lørdag og bidra til at vi får en god start på andre halvdel av sesongen.

Kjøp billett til kampen her

Annonse fra Obos-ligaen: