Bryne forsterker på midten

Midtbanespiller Mats Selmer Thornes er klar for Bryne FK.

Mats er en 21 år gammel midtbanespiller fra Sola som har spilt for Vidar i oppveksten. De siste årene har han bodd i Bergen der han har spilt for Øygarden i Post Nord og for Åsane i OBOS. På tross av sin unge alder har han allerede mange kamper i både Post Nord og OBOS.

Mats Thornes er ikke helt ukjent for Bryne og sportslig ansvarlig Roger Eskeland. 

– Vi har fulgt Mats siden han var innom Bryne og trente for noen år tilbake. Når vi nå fikk sjansen til å hente Mats til Bryne benyttet vi muligheten. Vi er særdeles glad for at Mats valgte Bryne som sin neste klubb.

– I Mats får vi en energisk midtbanespiller som elsker å krige og blø for drakta. Samtidig har Mats en god pasningsfot og skuddfot forteller Eskeland.

Mats Thornes skal spille med drakt nummer syv.
Mats Thornes skal spille med drakt nummer syv.

Bryne signerer en spiller som er klar for nivået og som ønsker å ta nye steg med Bryne. Den unge og ambisiøse midtbanespilleren har signert en avtale med Bryne FK ut 2026.

Solagutten er nå klar til å vise seg frem i rødt. 

– Det er spennende og godt å vær på plass. Jeg ser frem til å kunne utvikle meg videre i Bryne. Jeg er sikker på at Bryne er et godt sted.

Spilleren er klar for å både utvikle seg i Bryne og være med å bidra inn mot høstsesongen.

– Jeg tenker at vi må ha store ambisjoner for en god høst. Ingenting hadde vært bedre enn om vi fortsatte å vinne kamper. 

Vi ønsker Mats hjertelig velkommen til Bryne og ser frem til å fullføre høstsesongen.

Annonse fra Obos-ligaen: